Over mij

Stephanie Kok

Praktijkhouder, GZ-Psycholoog, Cognitief Gedragstherapeut VGCt, EMDR-practitioner

Mijn naam is Stephanie Kok, GZ-psycholoog (1978). Ik ben opgeleid in de Specialistische GGZ en heb in verschillende instellingen gewerkt, zowel met kinderen, jongeren als (jong)-volwassenen. Inmiddels werk ik alleen nog met volwassenen van 18 jaar en ouder. Ik werk in de BasisGGZ, dat wil zeggen dat ik korte behandeltrajecten bied, die klachtgericht zijn, samen overeengekomen met de cliënt. Ik maak in mijn behandeling vooral gebruik van cognitieve gedragstherapie, kortdurende schematherapie en EMDR.

De praktijk is gevestigd op twee locaties. Een deel van de week werk ik in het gezondheidscentrum Lombok, een ander deel van de week werk ik in Oog in Al in de praktijkruimte op de Ravellaan. Op beide locaties werk ik samen met andere psychologen en zo nodig ook met de andere disciplines van het Gezondheidscentrum.

Naast de behandelingen geef ik ook supervisie in het kader van de opleiding tot GZ-psycholoog of de opleiding tot cognitief gedragstherapeut VGCt (zowel kinder- en jeugdvariant als volwassenen).

Ervaringen van anderen kun je hier lezen op de website van Zorgkaart Nederland: